Tuulivoima-kansalaisyhdistyksen hallituksen jäsen. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä. Pojan isä, koiran hovimestari.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu, teknisen lautakunnan ja tarkastuslautakunnan jäsen ja varapuheenjohtaja.
Dosentti Luukkanen on jälleen joko autuaasti kujalla blogissaan tahi sitten tarkoitushakuisen tulkinnan ytimessä rinnastaessaan Kojamon (ent. VVO) ja Nuorisosäätiön suoraan toisiinsa. Nuorisosäätiö on säätiö, jonka tehtäviin on nimenomaisesti kirjattu kohtuuhintaisten asuntojen tarjoaminen nuorille ja Kojamo taas on nykyään aivan normaali osakeyhtiö, jolla ei ole yleishyödyllisiä tavoitteita toiminnassaan. Se toimii aivan kuten muutkin yritykset voittoa tavoitellen.
On tuolla Sipilällä ainakin pokkaa, Ylelle hän on todennut seuraavaa: "Toivon, että myös seuraavalla hallituksella on strateginen hallitusohjelma, jossa yksi keskeisistä tavoitteista on eriarvoistumisen vähentäminen ja että se työ tapahtuisi näiden nuottien perusteella."
Elina Lepomäki nosti ulostulollaan vihdoin kissan pöydälle ihmeteltäväksi kunnolla - jo pari vuotta lukuisat asiantuntijatahot ovat niin tehneet, mutta huomioarvo on jäänyt valitettavan vähäiseksi ja katti on aina häädetty pois. Sen sijaan että keskusteltaisiin aidoista parannuksista, ollaan nyt hallituksen taholta siirrytty varmistamaan pienen enemmistön pysymistä rivissä ja luomaan uhkakuvia.
Erkki Virtasen kolumni: Taloudellista totuuden käyttöä
Olen jonkin aikaa kummastellut LUKE:n tuottamia maatalouden kannattavuuteen liittyviä laskelmia, jotka eivät tunnu oikeastaan ottavan huomioon muuta kuin suoran tuotantotuen laskelmissaan. Maatilojen tilanne saadaan näyttämään vieläkin dramaattisemmilta, kun ei oteta huomioon sitä, että suuri osa investoinneista on tehty mittavilla investointituilla. Myöhemmin investointituet unohtuvat kannattavuuslaskennassa ja niistä tulee omaa rahaa esimerkiksi tuottovaatimuksissa.
Investointituen määrä navettarakennuksen laajentamiselle
Hallitus esittää perinnän muuttamista jatkossa rekisteröitäväksi toiminnaksi aiemman luvanvaraisuuden sijaan. Tästä ollaan oltu monilla tahoilla huolestuneita kuten Velallisyhdistyksen ja kansanedustaja Satu Taavitsaisen ajatuksista kertova mtv3:n uutinen kertoo.
Muuttaessaan perintätoiminnan luvanvaraisesta pelkkää rekisteröintiä vaativaksi kertoo hallitus perusteekseen seuraavaa:
Hallituksen päätökset ovat lisänneet eriarvoistumiskehitystä ja kiillottaakseen kuvaansa se perusti tammikuussa 2017 eriarvoistumistyöryhmän, jonka tehtävänä on hakea keinoja yhteiskunnallisen eriytymisen pysäyttämiseksi. Mielestäni varsin sekavassa toimeksiannossa on annettu merkittäviä rajauksia pohdittaville keinoille, asetuskirjeessä kerrotaan seuraavaa:
Keskustelu aktiivimallista jatkuu ja hämmentävää on kuinka huonosti tunnetaan nykyisiä työttömien velvoitteita sekä niihin kohdistuvia rangaistuksia. Tahallisia väärinymmärryksiä on puolin ja toisin eikä kaivattua perusteellista tutkivaa journalismia tee oikein kukaan.
Työministeri Lindström on ilmaantunut puolustelemaan aktiivimallia, mutta perustelut MTV3:n kolumnissa ovat huteria ja harhaanjohtavia. Hän toteaa heti alkuun kuinka oppositiossa mennään enemmän tunteella kuin tiedolla, minkä jälkeen hän sitten perustelee asioita "tiedolla". Katsotaanpa analyyttisesti näitä esitettyjä väittämiä.
Tuulivoima-kansalaisyhdistyksen hallituksen jäsen. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä. Pojan isä, koiran hovimestari.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu, teknisen lautakunnan ja tarkastuslautakunnan jäsen ja varapuheenjohtaja.