Saaresta Merenelävä

Kaikki blogit puheenaiheesta Väkiluku

Naiset tehneet parhaansa - ukkokööri on tunaroinut

Näin äitienpäivänä on syytä muistaa, että maamme naiset ovat hoitaneet hyvin väestön lisäämistä koskevat tehtävänsä.  Maamme asioista enemmistönä päättänyt ukkokööri on sen sijaan epäonnistunut yhteiskuntamme kehittämisessä väkilukua vastaavalle tasolle.

Kun väkiluku oli vähän yli neljä miljoonaa, niin presidentti julisti kansallisen hätätilan kun työttömyys nousi yli kuudenkymmenen tuhannen. Nyt kun väestömme on kasvanut viiteen ja puoleen miljoonaan, niin työttömien määrä on käytännössä lähes kymmenkertainen.

Heteromies - katoava luonnonvara

Minä, heteromies alan pian itkeä.

Nyt meitä kiusataan omassa kotimaassamme ja etenkin maailmanlaajuisesti. Kaikki viisarit kohdallamme osoittavat alaspäin, se heteroviisari suorastaa riippuu. Nyt kaikkinainen media suosii kaikki muita monia kymmeniä erilaisia sukupuolisuusominaisuuksia. Syytettyjen penkillä olemme vain me, jotka pyrimme toteuttamaan luojan antamaa järjestystä.

Jotakin suhteellisuutta:

Meille on kuulemma tulossa pakolaisia. Liikaa.

Minä en ole vielä joutunut yhdenkään pakolaisen tai muunkaan maahanmuuttajan kiusaamaksi tai alistamaksi. Jos nettikeskustelijoihin on luottamista, sekin hetki vielä koittaa.

Tein pieniä laskelmia. Matematiikka on yksi intohimoistani, vaikka en sitä olekaan koskaan opiskellut. Ajattelin, että maailman tosiasiat pitää kuitenkin ottaa huomioon, vaikka niistä ei niin pitäisikään. Niinhän ihmisen pitää tehdä arkielämässäänkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä