Saaresta Merenelävä

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalikeskustelut televisiossa

Sinisten vaalitentti aprillipäivänä

Ylen suorittamassa vaalitenttipäivien arvonnassa Siniset saivat varsinaisen onnenkantamoisen. Tästä arvonnasta ei ainakaan kannata Yleä haukkua, vaikka tenttipäiväksi osuikin aprillipäivä. Se on nimittäin viimeinen puolueiden tenttipäivistä, jonka puheet äänestäjät varmaan muistavat parhaiten. Ennakkoäänestys alkaa vain pari päivää tentin jälkeen.

Niinistö ärsytti vaalikeskusteluissa

Nyt kun varmistui, että Ville Niinistö ei enää ainakaan lähitulevaisuudessa ole mukana television vaalikeskusteluissa, huomasin että häntähän tulee oikeastaan ikävä. Mistä löytyy sellainen sanansäilää heiluttava johtaja, joka saa jo muutaman sekunnin puheen jälkeen suurten puolueiden puheenjohtajat huutamaan päälle?

Kapinallisia, kampanjapäällikkö, dosentti, miljonääri, päätoimittaja...

"Petri presidenttiehdokkaan" käppyrät menevät kovaa vauhtia koilliseen!

Ensinnäkin näet minut livenä Arto Luukkasen "Dosentti" keskusteluohjelmassa AlfaTV:ssa myöhemmin tänä vuonna. Luvassa on 45 minuuttia kovaa haastetta suomalaiselle kaverisosiaalikapitalismille ja pullamössöeliitille. 

Toisekseen haemme presidentintekijöitä moneen mielenkiintoiseen tehtävään:

Titaani solmussa ja Stubbin hymy

Katsoin eilen ihmeissäni puolueiden puheenjohtajatenttiä Yleltä. Huonotapaiset sedät (oli vain yksi naispuheenjohtaja) puhuivat kilpaa päälle. Erikoisinta oli Paavo Arhinmäen hyökkäävä tyyli. Hän varmasti itse huomasi käytöksensä, mutta jatkoi vain. Tasapuolisuuden vuoksi pitää sanoa, että väittelyssä Arhinmäen kanssa Carl Haglund oli erityisen provosoiva.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä